Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Finale Uri Geller trekt bijna 2,3 miljoen kijkers

Shownieuws

De finale van het tweede seizoen van De Nieuwe Uri Geller op SBS 6 is vrijdag goed bekeken. Bijna 2,3 miljoen kijkers zagen hoe de 12-jarige Yelle de show won.

De finale van het tweede seizoen van De Nieuwe Uri Geller op SBS 6 is vrijdagavond goed bekeken. Bijna 2,3 miljoen kijkers zagen hoe de 12-jarige Yelle de show won. Het meisje, dat kinetische krachten claimt te hebben en daardoor onder meer objecten met haar gedachten kan laten bewegen, kreeg 69 procent van de stemmen van het publiek.

In De Nieuwe Uri Geller, dat werd gepresenteerd door Tooske Ragas en Patty Brard, streden de afgelopen weken twaalf kandidaten tegen elkaar om zich de Nederlandse opvolger van Uri Geller te mogen noemen. De Israëlische 'mentalist' werd wereldberoemd door onder meer het ombuigen van lepels.

Tijdens de finale van het programma onthulde ook de mysterieuze 'The Mask' zijn identiteit. De finalist, die al zijn acts tijdens het programma gemaskerd uitvoerde, bleek Hayashi te zijn, die in het eerste seizoen van het programma tweede werd achter winnaar Ramana.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen