Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Helena Christensen geobsedeerd door eten

Shownieuws

Mensen die denken dat topmodel Helena Christensen zichzelf uithongert om dun te blijven, hebben het mis. "Ik eet meer dan iedereen die ik ken."

Mensen die denken dat topmodel Helena Christensen zichzelf uithongert om dun te blijven, hebben het mis. "Ik eet meer dan iedereen die ik ken", zegt ze in de Britse versie van het tijdschrift InStyle. "Ik ben geobsedeerd door eten, ik denk er 75 procent van de dag aan. Ik eet als een varken."

De 40-jarige Deense schone denkt dat ze niet aankomt omdat ze 'een snelle stofwisseling' heeft. "Maar ik realiseer me dat dat kan veranderen nu ik ouder wordt. Daarom ga ik ook regelmatig naar de sportschool", geeft ze toe.

Christensen wordt beschouwd als een van de supermodellen van de jaren negentig, samen met Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Cindy Crawford, Linda Evangelista en Christy Turlington. Nu ze niet meer tot de top van de modellenwereld behoort, houdt ze zich bezig met fotografie en het runnen van haar modelabel Christensen & Sigersen. Ook heeft ze een boetiek en een antiekwinkel in New York.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen