Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Drummer Andy Burrows verlaat Razorlight

Shownieuws

Drummer Andy Burrows heeft besloten Razorlight te verlaten. De 29-jarige artiest kiest voor een rustiger leven, los van het hectische tourschema van de band.

Drummer Andy Burrows heeft besloten Razorlight te verlaten. Dat maakte hij bekend op de website van de Britse band. De 29-jarige muzikant kiest voor een rustiger leven, los van het hectische tourschema van de band, die bekend is van nummers als 'America' en 'In the morning'.

De 29-jarige Burrows verlaat de band en zijn medebandleden Johnny Borrell, Carl Dalemo en Björn Ågren met gemengde gevoelens. "De afgelopen vijf jaar waren geweldig. Ik ben erg trots op alles wat Johnny, Carl, Björn en ik hebben bereikt, maar ik heb om persoonlijke redenen besloten de band te verlaten. Ik ga andere muzikale doelen nastreven", verklaart hij op de site.

Burrows, die het in 2002 opgerichte Razorlight in 2004 kwam versterken na het vertrek van de originele drummer Christian Smith-Pancorvo, wordt tot het einde van dit jaar vervangen door David Sullivan-Kaplan. De band toert tot dan door Amerika, Europa en Australië.

Op 13 april staat Razorlight in de Rotterdamse concertzaal Watt en een dag later in het Amsterdamse Paradiso.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen