Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse in ziekenhuis op Saint Lucia

Shownieuws

Amy Winehouse is opgenomen in een ziekenhuis op Saint Lucia. Volgens haar woordvoerder is het niet ernstig, haar afkickmedicijnen zouden op zijn geweest.

Amy Winehouse is vrijdagavond opgenomen in een ziekenhuis op het Caribische eiland Saint Lucia. Een bron vertelde aan de Britse krant The Sun dat de zangeres na een drinkgelag op het eiland naar het ziekenhuis is vervoerd. "Ze zag er vreselijk uit, ze was een trillend hoopje mens."

De woordvoerder van de 25-jarige Britse artieste bevestigde tegenover de krant dat zijn cliënte is opgenomen in een ziekenhuis, maar er is volgens hem niets ernstigs aan de hand. De medicatie waarmee ze haar drugsverslaving bestrijdt zou op zijn geweest. Het zou inmiddels weer goed met haar gaan en ze mag het ziekenhuis waarschijnlijk dit weekeinde al weer verlaten.

Winehouse verblijft al sinds de feestdagen op Saint Lucia. Haar verblijf daar leek de getroebleerde zangeres eerder goed te doen. Ze heeft verklaard sinds haar aankomst op het Caribische eiland geen drugs meer te hebben aangeraakt. Op foto's die recent van haar verschenen ziet ze er ook gezonder en vrolijker uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen