Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Martin van der Starre hersteld van herniaoperatie

Shownieuws

Rockzanger Martin van der Starre keert, na zes weken revalideren van een dubbele herniaoperatie, vrijdagavond in Goes weer terug in 'Rockopera in concert'.

Rockzanger Martin van der Starre keert na zes weken revalideren van een dubbele herniaoperatie terug op het podium. Van der Starre zingt vrijdagavond in Goes voor het eerst weer mee in de show 'Rockopera in concert', met het orkest van de Koninklijke Luchtmacht.

Enkele dagen na de première in januari werd de 38-jarige Van der Starre geveld door enorme rugpijn. Tijdens een van de optredens werd de pijn hem te veel en moest hij per direct stoppen en naar het ziekenhuis. Daar bleek dat hij geopereerd moest worden aan een dubbele hernia.

Tijdens 'Rockopera in Concert' brengt het orkest de hoogtepunten uit de musicals 'Tommy', 'Evita', 'Jesus Christ Superstar', 'Hair', 'Rent' en 'The Wall' ten gehore. Van der Starre, die vorig jaar een top 5-hit scoorde met zijn single 'Una paloma blanca heel de zomer lang', neemt in de voorstelling de stevige nummers voor zijn rekening.

Naast de rockzanger maken ook Lana Wolf, Rolf Koster en Robin van Beek deel uit van de vaste cast. Ze worden iedere avond bijgestaan door een gastartiest, onder wie Ellen ten Damme, Birgit Schuurman, Laura Vlasblom en Nurlaila Karim.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen