Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geblesseerde Jewel staakt Dancing with the Stars

Shownieuws

Jewel heeft scheurtjes in haar scheenbenen opgelopen tijdens de voorbereiding voor Dancing with the Stars. Ze heeft zich daarom moeten terugtrekken uit de show.

(Novum/AP) - Jewel is geblesseerd geraakt tijdens de voorbereiding voor het nieuwe seizoen van de Amerikaanse versie van Dancing with the Stars. De zangeres heeft scheurtjes in haar beide scheenbenen en moet zich daarom terugtrekken uit het dansprogramma, dat maandag van start gaat.

Ze vertelt 'compleet in shock' te zijn geweest toen de dokter haar vertelde dat ze moest stoppen met dansen. De artieste dacht dat de pijn in haar benen kwam doordat ze de afgelopen weken zes tot acht uur per dag trainde voor de dansshow.

Haar man, rodeo-ster Ty Murray, noemt het uitvallen van Jewel 'een zware tegenvaller'. Murray doet nog wel mee aan Dancing with the Stars. Hij noemt het feit dat ze allebei voor het dansprogramma waren gevraagd 'een van de belangrijkste redenen om mee te doen'. "Het was de uitgelezen kans voor ons om een keer samen te werken. We keken ernaar uit dit samen mee te maken."

Ook Access Hollywood-presentatrice Nancy O'Dell heeft haar deelname aan het achtste seizoen van Dancing with the Stars voortijdig moeten staken. Ze heeft haar knieband gescheurd tijdens de training.

Sterren die nog wel meedoen aan het programma zijn Denise Richards, rapper Lil' Kim en Jackass-ster Steve-O. Volgens Us Weekly zal Holly Madison, de ex-vriendin van Playboy-oprichter Hugh Hefner, een van de uitgevallen deelneemsters vervangen. Dit is echter niet officieel bevestigd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen