Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Madonna mag zoons meenemen naar Amerika'

Shownieuws

Madonna mag haar zoons meenemen naar Amerika. De zangeres heeft voorlopig toestemming gekregen om zich met Rocco (8) en David (3) in Amerika te vestigen.

Madonna mag haar zoons meenemen naar Amerika. De zangeres heeft voorlopig toestemming gekregen zich met Rocco (8) en de geadopteerde David (3) in Amerika te vestigen. Dat vertelt een bron die bij de onderhandelingen betrokken is, in de Britse krant Evening Standard.

De 50-jarige popster, die eind vorig jaar haar huwelijk met de Britse regisseur Guy Ritchie op de klippen zag lopen, wil zich met de jongetjes en haar 12-jarige dochter Lourdes permanent in New York vestigen. Ritchie is daar op tegen, omdat hij graag zou zien dat zijn zoons in Groot-Brittannië naar school gaan. Advocaten van Madonna zouden hebben aangevoerd dat Lourdes, Rocco en David niet uit elkaar gehaald mogen worden en daarom het beste af zijn bij hun moeder.

Volgens de bron verlopen de onderhandelingen tussen de zangeres en haar ex gemoedelijk. "Alles moet in de komende weken opgelost zijn", vertelt de bron. "Het verloopt op dit moment vreedzaam."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen