Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Adam Duritz verkoopt huis in Beverly Hills

Shownieuws

Adam Duritz doet zijn villa in Los Angeles van de hand. De frontman van de Counting Crows vraagt ruim 6,4 miljoen euro voor het optrekje in Beverly Hills.

Adam Duritz doet zijn villa in Los Angeles van de hand. De frontman van de Counting Crows vraagt ruim 6,4 miljoen euro voor het optrekje in het chique Beverly Hills, zo meldt de Los Angeles Times.

Het huis van de zanger is in Mediterraanse stijl gebouwd, heeft zes slaapkamers en evenzoveel badkamers. Het is gebouwd op een heuvel en kijkt uit over de stad. Extraatje is de filmzaal, die is gebouwd in de stijl van een ouderwetse nachtclub. Voor de toegang en het filmdoek hangen zware gordijnen en de zitjes zijn bekleed met fluweel. Ook heeft Duritz beschikking over een zwembad, sauna en een buitenkeuken.

Counting Crows werd in 1991 opgericht en is bekend van nummers als 'Mr. Jones', 'Big yellow taxi' en 'Accidentally in love'. Duritz en zijn collega's hebben een speciale band met de Zeeuwse band Bløf. Vijf jaar geleden scoorden de twee bands een nummer 1-hit met 'Holiday in Spain'. Op 4 mei treedt Counting Crows op in de Rotterdamse muziekhal Ahoy.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen