Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Operatie Jade Goody geslaagd

Shownieuws

De operatie waarbij vorige week een tumor is verwijderd uit de darmen van Jade Goody is geslaagd. De Britse realityster heeft de intensive care mogen verlaten.

De operatie waarbij vorige week vrijdag een tumor is verwijderd uit de darmen van Jade Goody is geslaagd. Dat heeft de woordvoerder van de Britse realityster verklaard tegenover BBC News. De tumor is succesvol verwijderd en de 27-jarige Goody is inmiddels van de intensive care overgeplaatst naar een verpleegafdeling.

Afgelopen zomer werd baarmoederhalskanker bij Goody geconstateerd. Vorige week werd bekend dat de kanker, ondanks verwijdering van haar baarmoeder en chemotherapie, is uitgezaaid naar haar lever, darmen en lies. Omdat chemotherapie niet aanslaat, zou ze momenteel worden behandeld met een experimenteel medicijn.

Goody deed twee keer mee aan de Britse Big Brother, in 2002 aan de normale versie en vijf jaar later aan de editie met beroemdheden. Tijdens Celebrity Big Brother raakte ze in opspraak door de racistische opmerkingen die ze maakte tegen haar Indiase medekandidate, actrice Shilpa Shetty.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen