Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vader Chris Brown: mijn zoon heeft spijt

Shownieuws

Chris Brown heeft spijt van het handgemeen waarbij hij vorige week zijn vriendin Rihanna zou hebben verwond. Dat vertelde de vader van de 19-jarige r&b-zanger.

Chris Brown heeft spijt van het handgemeen waarbij hij vorige week zijn vriendin Rihanna zou hebben verwond. Dat vertelde de vader van de 19-jarige r&b-zanger aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Hij heeft heel veel spijt. Hij maakt zich zorgen over de situatie en wil zeker weten dat het goed gaat met Rihanna."

Brown gaf zichzelf zondag aan bij de politie in Los Angeles nadat bleek dat hij werd gezocht op verdenking van mishandeling. Hij zou zaterdagavond in de auto ruzie hebben gekregen met Rihanna, waarop hij de wagen aan de kant zette en de ruzie op straat escaleerde. Toen door een voorbijganger gealarmeerde politieagenten arriveerden, troffen zij Rihanna aan met blauwe plekken en schrammen in haar gezicht. Brown was in geen velden of wegen te bekennen.

Volgens zijn vader is Brown, die op borgtocht vrij is na betaling van bijna veertigduizend euro, geen agressieve jongen. "Het is een ongelukkige samenloop van omstandigheden. Ik hoop dat dit hem niet wordt nagedragen. We hebben allemaal onze tekortkomingen. We verliezen allemaal wel eens onze zelfbeheersing."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen