Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Xander de Buisonjé werd verliefd op stem vriendin

Shownieuws

Xander de Buisonjé was al verliefd op zijn vriendin Sophie voordat hij haar ooit had gezien. "Ik werd door de telefoon verliefd op haar", vertelt de zanger.

Xander de Buisonjé was al verliefd op zijn vriendin Sophie voordat hij haar ooit had gezien. De zanger en zijn liefde, die elkaar hebben leren kennen via een gezamenlijke vriend, hadden eerst een maand telefonisch contact voordat ze elkaar zagen. "Ik werd door de telefoon verliefd op haar", vertelt De Buisonjé zaterdag in de Telegraaf-bijlage Vrouw. "Haar stem voelde zo goed. Ik durfde alle overdreven stoere kanten van mezelf los te laten en mezelf te zijn."

De 35-jarige Buisonjé gelooft dat hij in Sophie, met wie hij nu ruim een jaar een relatie heeft, de ware heeft gevonden. "Zonder al mijn ex-geliefden de grond in te boren, integendeel zelfs want die heb ik ook nog lief, maar het is wel zo dat Sophie voor mij de ware liefde is. Bij haar kom ik thuis en durf ik helemaal mezelf te zijn."

Ook zoontje Sem, die de zanger zes jaar geleden met Wendy van Dijk kreeg, is inmiddels gewend aan de nieuwe liefde van zijn vader. "Mijn ultieme liefdesmoment is als ik aan de ene kant van het bed lig, Sophie aan de andere kant en Sem ertussenin. Wat ook fantastisch is: als hij haar helemaal vasthoudt en knuffelt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen