Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zanger Milow ongedeerd na auto-ongeluk op IJsland

Shownieuws

De Vlaamse zanger Milow is donderdag in het IJslandse Reykjavik met zijn landrover over de kop geslagen. Milow en zijn crew bleven ongedeerd.

De Vlaamse zanger Milow is donderdag in het IJslandse Reykjavik met zijn landrover over de kop geslagen. De huurauto van de 27-jarige artiest werd door een windvlaag gegrepen en raakte van de weg. De auto raakte in een slip en sloeg over de kop. Milow en zijn vier crewleden zijn 'min of meer ongedeerd', vertelt de zanger op zijn website.

Milow, die eigenlijk Jonathan Vandenbroeck heet, was onderweg van Reykjavik naar het stadje Vik om daar samen met zijn crew de laatste scènes op te nemen voor de videoclip bij de nieuwe single 'Out of my hands'. Het grootste gedeelte van de draaidag ging door het ongeluk verloren, maar enkele opnamen zijn wel gemaakt. Vrijdag is Milow weer vertrokken naar België.

De zanger scoorde vorig jaar in België en dit jaar in Nederland een nummer 1-hit met zijn bewerking van het nummer 'Ayo technology', een cover van de single uit 2007 van 50 Cent, Timbaland en Justin Timberlake.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen