Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stralende Michael Jackson bevestigt comeback

Shownieuws

Michael Jackson heeft zijn comeback bevestigd. De 50-jarige popster geeft deze zomer tien concerten in de O2 Arena in Londen. De eerste show is op 8 juli.

Michael Jackson heeft zijn comeback bevestigd. De 50-jarige popster deed dit donderdagmiddag tijdens een persconferentie in Londen. Hij geeft deze zomer onder de noemer 'This is it' een reeks concerten in de O2 Arena van de Britse hoofdstad. De eerste show vindt plaats op 8 juli.

Jackson verscheen bijna twee uur later op de persconferentie dan gepland. De zanger, die er fragiel maar stralend uitzag, sprak kort zijn fans toe die massaal naar de bijeenkomst in de O2 Arena waren toegekomen. Hij benadrukte dat de shows in juli zijn allerlaatste concerten ooit zullen zijn. "Hierna valt het doek", verklaarde hij.

De artiest zei verder tijdens de shows de nummers te zullen zingen 'die mijn fans willen horen'. Daarmee lijkt hij de geruchten over een op handen zijnd nieuw album te ontkrachten. Op de hysterische reacties uit het publiek reageerde Jackson met de opmerking: "Ik houd van jullie uit het diepste van mijn hart."

De voorverkoop van de concerten gaat woensdag van start.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen