Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Posters bevestigen comeback Michael Jackson

Shownieuws

Michael Jackson gaat weer optreden. De popster geeft in juli tien concerten in de O2 Arena in Londen. Dat blijkt uit posters die donderdag in Londen opdoken.

Michael Jackson gaat weer optreden. De Amerikaanse popster geeft in juli tien concerten in de O2 Arena in Londen. Dat blijkt volgens BBC News uit posters die donderdagmiddag op verschillende plekken in de Britse hoofdstad opdoken. Donderdag om 17.00 uur Nederlandse tijd staat een persconferentie gepland waarin Jackson naar verwachting de concertreeks zal aankondigen. De geruchten over zijn comeback doen al een tijdje de ronde.

De 50-jarige Jackson is praktisch uit de spotlights verdwenen sinds hij in 2005 werd vrijgesproken van kindermisbruik. Zijn laatste publieke optreden stamt uit 2006 toen hij, ook in Londen, het podium betrad tijdens de World Music Awards. Hij zong daar samen met een groep kinderen een paar regels van zijn nummer 'We are the world'. Dit viel tegen, na speculaties dat hij er zijn hit 'Thriller' ten gehore zou brengen.

De artiest zou ook werken aan een comebackalbum. Details hierover zijn echter niet bekend. In november trof de artiest nog een schikking met een sjeik die hem aanklaagde wegens contractbreuk. Jackson zou een album en een autobiografie onder het beheer van de zoon van de koning van Bahrein uitbrengen, maar deze zijn er nooit gekomen. Het laatste album van de King of Pop, 'Invincible', stamt uit 2001.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen