Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Staverman en Van Inkel betrekken vliegende studio

Shownieuws

Q-Music-dj's Gijs Staverman en Jeroen van Inkel betrekken 17 maart een studio die aan een kraan hangt. Luisteraars moeten hen weer veilig op de grond krijgen.

Gijs Staverman en Jeroen van Inkel nemen op 17 maart hun intrek in een 'vliegende studio'. Dat heeft Q-Music, het radiostation van de dj's, donderdag bekendgemaakt. Ze maken dagelijks hun radioprogramma's vanuit de studio die aan een hijskraan op de Grote Markt in Almere hangt en spelen elk uur een spel met de luisteraars van de zender.

De luisteraars krijgen elk uur een vraag. Als deze goed wordt beantwoord, gaat de vliegende studio een meter omlaag. Bij een fout antwoord, gaat de studio echter een meter omhoog. De luisteraar die uiteindelijk het juiste antwoord geeft op de vraag waardoor de studio weer veilig op de grond belandt, wint 25 duizend euro.

Omdat het radiostation er rekening mee houdt dat het even kan duren voordat de dj's weer voet aan de grond kunnen zetten, is de vliegende studio volledig ingericht om er langere tijd te verblijven. Naast een volledig ingerichte radiostudio, bevat de keet twee slaapkamers, een badkamer, een keuken en een woonkamer.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen