Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Inbrekers houden huis in woning Amy Winehouse

Shownieuws

Inbrekers hebben voor ruim zestienduizend euro aan spullen van Amy Winehouse gestolen uit haar Londense woning. Ze hebben onder meer vijf gitaren buitgemaakt.

Inbrekers hebben donderdag voor ruim zestienduizend euro aan spullen van Amy Winehouse gestolen uit haar woning in Londen. De criminelen trapten midden in de nacht de deur in en haalden het optrekje van de zangeres overhoop, zo meldt de Britse krant The Sun.

De dieven zouden er onder meer met een flatscreen televisie, vijf gitaren en opnameapparatuur vandoor zijn gegaan. Ze waren al weg toen de politie arriveerde bij de woning in de Londense wijk Camden. Een woordvoerder van de politie laat weten dat een onderzoek is ingesteld naar de inbraak, maar dat er nog geen arrestaties zijn verricht.

De 23-jarige Winehouse was niet thuis tijdens de inbraak. Ze verblijft al sinds de feestdagen op het Caribische eiland Saint Lucia. "Amy is er kapot van", weet een bron. "Sommige gitaren zijn onvervangbaar vanwege sentimentele waarde." Winehouse vliegt naar verluidt dit weekeinde terug naar Groot-Brittannië om te beginnen met opnamen van haar derde album.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen