Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Roel van Velzen brengt twee nieuwe albums uit

Shownieuws

Roel van Velzen brengt later dit jaar niet één, maar twee nieuwe albums uit. Het eerste album verschijnt begin mei, het tweede begin september.

Roel van Velzen brengt later dit jaar niet één, maar twee nieuwe albums uit. Het eerste album met de titel 'Take me in' verschijnt begin mei. Het tweede album 'Hear me out' verschijnt begin september en bevat als extraatje een dvd met daarop het concert dat Van Velzen en zijn band twee jaar geleden gaven in poptempel Paradiso in Amsterdam.

De 30-jarige zanger laat weten dat beide albums en de dvd een goedmakertje zijn voor alle fans. "Mede doordat we in Duitsland druk waren, heeft het tweede album langer op zich laten wachten, en dat gaan we dit jaar helemaal goedmaken'', legt de 1 meter 50 kleine zanger uit. "Maar we hebben ook veel nieuw materiaal geschreven de afgelopen tijd."

De opvolgers van het platina debuutalbum 'Unwind' van twee jaar geleden hebben beide volgens Roel een eigen karakter. Op 'Take me in' staan uptempo-songs, waaronder de huidige single 'On my way', op 'Hear me out' staan, naast de hitsingle 'When summer ends' van vorig jaar, liedjes met een laidback karakter. De productie van beide albums is opnieuw in handen van Holger Schwedt en Nando Eweg.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen