Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Van Duin scoort met 'De balletjes van de koningin'

Shownieuws

André van Duin scoort met zijn 'De balletjes van de koningin' na veertien jaar weer een toptienhit. Het lied komt op nummer acht binnen in de Single Top 100.

Het lijkt erop dat André van Duin de carnavalshit van 2009 in handen heeft. Zijn nieuwe single 'De balletjes van de koningin' komt maandag binnen op de achtste plaats van de Single Top 100. Van Duin scoorde zijn laatste toptienhit veertien jaar geleden. Toen behaalde hij de derde plaats met de single 'De buurtsuper'.

Ook zanger Fons uit de reclamespots van KPN probeert een carnavalshit te scoren, met zijn single 'Viva viva casanova'. Zijn debuutsingle, die hij lanceert onder zijn eigen naam Albert van Benthem, komt binnen op plaats negentien in de hitlijst. Overigens is dit niet het lied 'Viva Casablanca' waarmee Fons te horen is in de telefoonreclames, maar een nieuw geschreven nummer door Adrian Hoes, de zoon van Johnny Hoes.

Maar er zijn nog meer Nederlandse artiesten die scoren in de nieuwe Single Top 100. Ilse DeLange stijgt in de vierde week naar nummer zes met het nummer 'Miracle', de titelsong van de speelfilm 'Bruidsvlucht'. De remix die de Nederlandse dj Sander van Doorn maakte van het Robbie Williams-nummer 'Close my eyes' stijgt in de tweede week naar nummer zeven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen