Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vrouw van Usher kreeg hartstilstand

Shownieuws

De vrouw van Usher werd vorige week tijdens een plastisch chirurgische ingreep getroffen door een hartstilstand. Eerder was onduidelijk wat er mis was gegaan.

(Novum/AP) - De vrouw van r&b-zanger Usher werd vorige week tijdens een plastisch chirurgische ingreep getroffen door een hartstilstand. Dat heeft het Braziliaanse ziekenhuis waar Tameka Raymond werd behandeld bekendgemaakt. Eerder wilde het ziekenhuis in Sao Paulo niet zeggen wat er tijdens de operatie precies mis was gegaan.

Volgens een woordvoerder van de chirurg van Raymond zou de 37-jarige styliste een 'simpele liposuctiebehandeling' ondergaan. Tijdens de verdoving kreeg de moeder van twee kinderen echter een hartaanval. Al snel werd de hartfunctie via hartmassage hersteld.

Raymond werd uit voorzorg in coma gehouden op de intensive care. Ze verblijft inmiddels in een ander ziekenhuis in Sao Paulo, met meer voorzieningen, waar ze verder herstelt.

Usher spoedde zich vorig weekeinde naar Brazilië om zijn vrouw bij te staan en liet zondag een optreden op een Grammy-feestje van producer Clive Davis schieten. Het koppel trouwde twee jaar geleden. Samen hebben ze twee zoons, de 2-jarige Usher Raymond V en de twee maanden oude Naviyd Ely Raymond.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen