Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dochtertje voor model Niki Taylor

Shownieuws

Niki Taylor is moeder geworden van een dochtertje. Het Amerikaanse topmodel beviel woensdag van Ciel. De vader is haar tweede echtgenoot, coureur Burney Lamar.

Niki Taylor is moeder geworden van een dochtertje. Het Amerikaanse topmodel beviel woensdag van Ciel Taylor Lamar, meldt haar manager aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Het gaat fantastisch met iedereen", verklaarde hij.

Ciel is het eerste kind samen van de 33-jarige blondine en haar tweede man, coureur Burney Lamar. Taylor heeft al twee 14-jarige zoons, de tweeling Hunter en Jack, die ze kreeg met haar eerste echtgenoot.

Taylor is vanaf haar dertiende werkzaam als model. Ze was het gezicht van merken als Covergirl, l'Oréal, Pantene en Gap. In mei 2006 brak ze een record door tegelijkertijd op de cover te staan van zes vooraanstaande Amerikaanse mode- en fitnesstijdschriften: Vogue, Elle, Marie Claire, Allure, Self en Shape.

Vorig jaar presenteerde ze samen met het mannelijke model Tyson Beckford het nieuwe programma Make me a Supermodel. In Nederland was die show te zien bij Net 5.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen