Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna deze zomer voor het eerst in België

Shownieuws

Madonna geeft op 11 juli een concert in het Belgische Werchter. Het is de eerste keer dat de Amerikaanse artieste België aandoet tijdens een tournee.

Madonna geeft op 11 juli een concert in het Belgische Werchter. Dat meldt de website van de zangeres. Het is de eerste keer dat de Amerikaanse artieste België aandoet tijdens een tournee.

De 50-jarige Queen of Pop bevestigde eerder deze week de geruchten dat ze deze zomer haar 'Sticky & Sweet'-tournee hervat. Vrijdag maakte ze op haar website de data bekend van haar toer, die ze op 4 juli aftrapt in Londen en op 20 augustus afsluit in het Sloveense Ljubljana.

In totaal geeft Madonna deze zomer zestien concerten, waarvan het merendeel op plekken waar ze nog nooit heeft opgetreden. De zangeres kijkt uit naar de hervatting van de tournee die ze in december afsloot. "Dit is nieuw voor mij. Ik heb nog nooit een toer verlengd. Ik kijk ernaar uit om weer op pad te gaan, plaatsen te bezoeken waar ik nog nooit ben geweest en terug te gaan naar plekken waar ik van houd."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen