Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Man bekent vernielen Ferrari Jamiroquai-zanger

Shownieuws

Een man heeft schuld bekend aan het vernielen van de Ferrari van Jamiroquai-zanger Jay Kay. Hij zou zich beledigd hebben gevoeld door de artiest.

Een 21-jarige Britse chef-kok heeft schuld bekend aan het vernielen van de Ferrari van Jamiroquai-zanger Jay Kay. Dat meldt het persbureau Reuters. De man zou onder meer twee ruiten van de sportwagen hebben ingeslagen omdat hij zich beledigd voelde door de artiest.

Het incident vond maandagnacht plaats buiten een hotel in het Engelse plaatsje Aldeburgh waar Kay sliep. Volgens de advocaat van de kok was zijn cliënt de avond daarvoor beledigd door de artiest tijdens een ontmoeting in de bar van het hotel. Wat de beledigingen precies inhielden, is niet bekendgemaakt. De vandaal werd na de vernielingen opgepakt, maar is inmiddels weer op vrije voeten.

De auto van de Jamiroquai-zanger is een zeldzame Ferrari Enzo, waarvan er maar een paar honderd zijn gemaakt. De wagen zou meer dan een miljoen euro waard zijn. Volgens Kay kost het ruim dertigduizend euro om de schade aan zijn exemplaar te repareren.

De rechter doet later uitspraak in de zaak. Wanneer dit zal zijn, is niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen