Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Decibel Amsterdam en Eindhoven gaan samen

Medianieuws

Radio Decibel Amsterdam en Radio Decibel Eindhoven gaan officieel samenwerken. Vanaf eind maart is Radio Decibel in een groot deel van heel Midden- en West-Nederland en in een klein gedeelte van Brabant te horen. Met Eindhoven gaat Radio Decibel haar vijfde regionale editie produceren.

Pierre Karsten, directeur van Radio Decibel: “Het lag natuurlijk voor de hand om de twee (gescheiden) Decibels in een bedrijf onder te brengen. Er deed zich een kans voor om weer samen te gaan omdat een van de eigenaren (Weijmans Media) zich uit het medium radio terugtrekt. De andere eigenaar, Perry Oerlemans, heeft zijn belang ondergebracht bij Decibel Radio Formats. Tegelijkertijd is hij bij ons begonnen als commercieel directeur en daarmee een enorme versterking voor het huidige management.”

Perry Oerlemans: “Alleen is maar alleen. Oftewel, we kunnen nu tegen veel lagere kosten een veel beter programma aan onze luisteraars presenteren. Het muziekformat van Decibel heeft zich in de Randstad al bewezen. Daarnaast is het voor mij persoonlijk een kans om in een veel groter geheel mijn kwaliteiten te benutten.”. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen