Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ronan Keating schrijft Deens songfestivalnummer

Shownieuws

Ronan Keating heeft voor Niels Brinck, de Deense deelnemer aan het songfestival, het lied 'Believe again' geschreven. Brinck doet mee in de tweede halve finale.

Ronan Keating heeft voor Niels Brinck, de Deense deelnemer aan het Eurovisie Songfestival, het liedje 'Believe again' geschreven. Volgens de Ierse zanger en componist was het nummer niet eens bedoeld als songfestivallied." Ik heb gewoon een lekkere popsong geschreven met een gozer uit Denemarken en van het één kwam het ander", vertelt Keating in een Engelse radioshow op Radio 1.

Brinck nam het lied op en stuurde het in voor de Deense voorrondes. "Het liedje ging mee in de wedstrijd en won in de finale", vertelt de zanger van de popgroep Boyzone. "Het is echt geweldig en hilarisch."

Het lied van Brinck en Keating zit, net als het Nederlandse lied 'Shine' van de Toppers Gordon, Jeroen van der Boom en René Froger, in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival in Moskou op 14 mei. De eerste halve finale vindt plaats op 12 mei en de finale op zaterdag 16 mei.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen