Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joaquin Phoenix ontkent dat rapcarrière grap is

Shownieuws

Joaquin Phoenix heeft via zijn woordvoerder laten weten dat hij serieus is over zijn carrière als rapper. Er werd gesuggereerd dat het om een grap zou gaan.

Joaquin Phoenix heeft via zijn woordvoerder laten weten dat hij serieus een carrière als rapper nastreeft. "Hij is van plan werk te maken van zijn muzikale interesses en zich daarbij niets aan te trekken van speculatieve, negatieve of positieve reacties", stelt zij in een verklaring tegenover MTV. De geruchten dat het om een grap zou gaan, worden daarmee ontkracht.

De 34-jarige Phoenix kondigde eind oktober aan te stoppen met acteren om een muzikale carrière op te bouwen, daartoe geïnspireerd door zijn rol als Johnny Cash in 'Walk the line'. Eerder deze maand maakte hij zijn debuut als rapper tijdens een optreden in Florida en hij zou momenteel werken aan een album met Sean 'Diddy' Combs. Bronnen beweerden deze week echter tegenover het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly dat de carrièrestap van de acteur één grote grap zou zijn.

Volgens de bronnen zou Phoenix met zijn actie de media om de tuin willen leiden en acteurs die zichzelf te serieus nemen op de korrel willen nemen. Zij sloten niet uit dat de acteur zelfs zijn eigen team niet zou hebben ingelicht dat het om een grap zou gaan. "Hij ziet het als een kunstproject. Hij gaat er heel ver in. Waarschijnlijk heeft hij ook zijn woordvoerders voor de gek gehouden en ervan overtuigd dat hij echt wil stoppen met acteren."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen