Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fatboy Slim opgenomen in afkickkliniek

Shownieuws

Norman Cook, beter bekend als Fatboy Slim, is opgenomen in een afkickkliniek. De Britse muzikant wordt behandeld voor een alcoholverslaving.

Fatboy Slim is opgenomen in een afkickkliniek. De Britse muzikant, die eigenlijk Norman Cook heet, wordt behandeld voor een alcoholverslaving. Dat heeft zijn manager bevestigd tegenover de Britse boulevardkrant The Mirror. "Hij heeft zich vrijwillig laten opnemen om zijn drankprobleem aan te pakken."

De stijl van de 45-jarige dj en producer staat bekend als 'big beat', een combinatie van techno, rock en rhytm and blues. De artiest, die vier studioalbums uitbracht onder de naam Fatboy Slim, werkte als producer samen met Madonna en U2.

Het verhaal gaat dat Cook vanwege zijn drankprobleem in 2002 al eens is opgenomen in een kliniek. Dat zou zijn geweest in de periode dat zijn vrouw, voormalig BBC Radio 1-dj Zoë Ball, hem bedroog met haar collega, dj Dan Peppe. Cook verliet daarop de moeder van zijn zoontje Woody (nu 9), maar het stel kwam na enkele maanden weer bij elkaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen