Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marco Borsato en Guus Meeuwis op Live38

Shownieuws

Marco Borsato en Guus Meeuwis staan vrijdag 3 april in de Jaarbeurs in Utrecht. Zij geven een gastoptreden tijdens de extra lange versie van Dommelsch Live38.

Marco Borsato en Guus Meeuwis geven vrijdag 3 april in de Jaarbeurs in Utrecht een gastoptreden tijdens de extra lange versie van Dommelsch Live38. Radio 538 organiseert in samenwerking met het biermerk iedere twee maanden een concert in kleine zalen, met dit jaar voor het eerst een eenmalig grootschalig concert.

De artiesten worden begeleid door 'Evers slaat door', de band van Radio 538-dj Edwin Evers. Naast Borsato en Meeuwis zullen meer artiesten hun opwachting maken. Het radiostation maakt de namen binnenkort bekend.

Evers vindt het initiatief voor de grote editie van Live38 'supergaaf' en 'een unieke belevenis'. "Normaal gesproken spelen we voor een paar honderd man en op deze XXL editie treden we op voor duizenden mensen", vertelt Evers. En dat niemand minder dan Marco en Guus het podium beklimmen, maakt het natuurlijk helemaal fantastisch."

De kaarten voor het evenement zijn te koop via de website van het radiostation.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen