Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney weinig spraakzaam bij eerste concert

Shownieuws

Britney Spears had dinsdag weinig interactie met haar publiek tijdens het eerste concert van haar comebacktournee in New Orleans. Ze bedankte haar fans alleen.

(Novum/AP) - Britney Spears had dinsdag weinig interactie met haar publiek tijdens het eerste concert van haar comebacktournee. De zangeres sprak haar fans in de New Orleans Arena alleen aan het einde van haar twee uur durende show toe met de woorden: "Dank je New Orleans. Ik hoop dat jullie nog een fijne avond hebben."

De bijna negentienduizend fans die naar de aftrap van de 'Circus'-tournee van Spears waren gekomen, leken zich echter niets aan te trekken van het spaarzame directe contact met hun idool. Gedurende het hele concert werd de 27-jarige zangeres luid toegejuicht en werd er luidkeels meegezongen.

Spears sluit met haar concertreeks een roerige periode in haar leven af. Sinds haar vorige tournee vijf jaar geleden trouwde ze met achtergronddanser Kevin Federline, kreeg twee kinderen met hem, scheidde van hem en verloor de voogdij over haar zoontjes. Ook werd ze meerdere malen opgenomen in een afkickkliniek en belandde ze zelfs kort in een psychiatrisch ziekenhuis.

Tijdens haar concert dinsdag liet de zangeres echter duidelijk zien dat ze zichzelf herpakt heeft. Ze gaf een professionele show weg, waarin ze onder meer een paalsdansact deed en hits vertolkte als 'Baby one more time' en haar laatste succesnummer 'Womanizer'. Ze begon de show met het titelnummer van haar nieuwe plaat 'Circus' in een kooi die vanaf het dak van de Arena naar beneden kwam.

De komende twee maanden reist Spears nog met haar 'Circus'-toer door de Verenigde Staten. Nadat ze haar Amerikaanse concertreeks op 2 mei afsluit in Uncasville in Connecticut, reist ze begin juni nog af naar Europa voor acht concerten in Londen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen