Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kelly Rowland breekt met manager Matthew Knowles

Shownieuws

Kelly Rowland wordt niet langer vertegenwoordigd door Matthew Knowles. De vader van haar voormalige Destiny's Child-collega Beyoncé was sinds 1990 haar manager.

(Novum/AP) - Kelly Rowland wordt niet langer vertegenwoordigd door Matthew Knowles, de man die sinds 1990 haar manager was. Dat hebben de voormalige Destiny's Child-zangeres en de vader van haar oud-collega Beyoncé woensdag bekendgemaakt. Beiden spraken van een vriendschappelijke breuk en verklaarden elkaar altijd als familie te zullen blijven zien.

Knowles was vanaf de begindagen in 1990 als manager betrokken bij Destiny's Child, dat toen nog Girls' Tyme heette. Rowland, die destijds 9 was, ging zelfs bij de familie Knowles in huis wonen om beter begeleid te kunnen worden. Ook na het opbreken van de meidengroep in 2005, bleef Matthew Knowles aan als manager van Rowland, die een solocarrière begon.

Waarom Rowland en Knowles nu ieder hun eigen weg gaan, is niet bekendgemaakt. Ook heeft de 27-jarige Rowland niet onthuld wie haar nieuwe manager is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen