Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joaquin Phoenix maakt verwarde indruk bij interview

Shownieuws

Joaquin Phoenix maakte woensdag een verwarde indruk bij de talkshow van David Letterman. De nieuwbakken rapper bracht nauwelijks een samenhangende zin uit.

Joaquin Phoenix maakte woensdagavond een verwarde indruk tijdens een bezoekje aan de talkshow van David Letterman op de Amerikaanse zender CBS. De nieuwbakken rapper, die onlangs een einde maakte aan zijn acteercarrière, zat onderuitgezakt tijdens het interview en leek nauwelijks een samenhangende zin te kunnen uitbrengen.

In Amerikaanse media wordt intussen flink gespeculeerd. Phoenix zou een drugsprobleem hebben of in geestelijke nood zijn. Het gerucht dat hij een grap met de media uithaalt, wordt echter ook steeds sterker.

Sinds de 34-jarige Phoenix eind oktober aankondigde te stoppen met acteren en te beginnen met een muzikale carrière doen er verhalen de ronde dat het om een grap gaat. Volgens de bronnen zou hij met zijn actie de media om de tuin willen leiden en acteurs die zichzelf te serieus nemen op de korrel willen nemen.

In een interview met het Britse persbureau Reuters eerder woensdag benadrukte Phoenix echter dat zijn carrièreswitch serieus is en dat de geruchten hem ergeren. "Ik begrijp wel dat mensen geschokt zijn", zei hij. "Maar dat ze zeggen dat mijn leven een grap is of dat datgene wat ik graag doe een grap is, doet me pijn."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen