Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Edwin Diergaarde zondag laatste keer op 3FM

Medianieuws

Edwin Diergaarde is zondag (1 februari) voor het laatst te horen met 'Dier op Drie' op 3FM. Edwin neemt na tien jaar officieel afscheid van 3FM, waar hij diverse radioprogramma's maakte als Cyber Top 50 en Ministry of Beats. Bovendien was hij de vaste station voice van deze zender. Eric Corton neemt het stokje van Edwin Diergaarde over. Eric Corton is vanaf 1 maart de nieuwe stem van 3FM.

Edwin blijft in dienst van de Tros als presentator van zijn Radio 2-programma NL op zaterdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur. Daarnaast blijft hij te horen als voice over voor diverse Tros-televisieprogramma's en voor Sterren.nl, het digitale themakanaal van de TROS.
 
Edwin Diergaarde over zijn afscheid bij 3FM: “Als programmamaker en station voice van 3FM heb ik tien fantastische jaren gehad, waarbij ik de kans heb gekregen me op diverse gebieden te ontwikkelen. Mijn laatste programma op 3FM zal ongetwijfeld anders lopen dan normaal. Maar vooral met veel muziek, hier en daar een persoonlijke favoriet en tegen het einde misschien wel een emo-momentje. Ik ben verder blij dat ik ook tot de grootste familie van Nederland blijf behoren."

Het gat dat Diergaarde achterlaat, wordt vanaf 7 februari opgevuld door Domien Verschuuren en Annemieke Schollaardt. Verschuuren presenteert elke zaterdag en zondag van 07.00 tot 10.00 uur Domien is Wakker. Tros-collega Annemieke Schollaardt neemt de vrijgekomen uren (zaterdag en zondag tussen 10.00 en 12.00 uur) van Edwin Diergaarde over op 3FM met haar nieuwe programma 'Annemieke Hier'. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen