Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Rapcarrière Joaquin Phoenix is grap'

Shownieuws

Joaquin Phoenix wil helemaal geen rapper worden. Zijn overstap van de film- naar de muziekwereld zou een grap zijn waarmee hij de media een hak wil zetten.

Joaquin Phoenix wil helemaal geen rapper worden. Dat beweren met de acteur bevriende bronnen tegenover het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly. Phoenix hing onlangs zijn succesvolle acteercarrière aan de wilgen om een muzikale carrière na te volgen, daartoe geïnspireerd door zijn rol als Johnny Cash in 'Walk the line'. Dit zou volgens de bronnen echter een grap zijn.

Onlangs maakte Phoenix bekend dat hij aan een album werkt met Sean 'Diddy' Combs. Eerder deze maand bracht hij tijdens een optreden drie rapnummers ten gehore. Zijn overstap naar de muziek wordt op camera vastgelegd door Casey Affleck, de acterende zwager van Phoenix.

Met zijn actie zou de 34-jarige Phoenix de media een hak willen zetten en acteurs die zichzelf te serieus nemen op de korrel willen nemen. Volgens een bron heeft hij van tevoren aangekondigd dat het allemaal nep was. "Hij zei: ik ga net doen alsof ik instort en van carrière wil veranderen, en Casey gaat het allemaal filmen."

Volgens de bronnen kan het echter nog wel een tijdje duren voordat Phoenix toegeeft dat het om een geintje gaat. "Hij ziet het als een kunstproject. Hij gaat er heel ver in. Waarschijnlijk heeft hij ook zijn woordvoerders voor de gek gehouden en ervan overtuigd dat hij echt wil stoppen met acteren. Joaquin is heel slim. Hij is zich erg bewust van waar hij mee bezig is, hij heeft alle touwtjes in handen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen