Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hilary Duff in nieuwe Bonnie en Clyde-film

Shownieuws

Hilary Duff kruipt in de huid van Bonnie Parker in 'The story of Bonnie and Clyde'. Kevin Zegers is de mannelijke tegenspeler in de film over het bankroverduo.

Hilary Duff kruipt in de huid van Bonnie Parker in de nieuwe film 'The story of Bonnie and Clyde'. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad Variety. Kevin Zegers speelt de mannelijke hoofdrol in de film over het bankroverduo, die wordt geregisseerd door Tonya S. Holly.

De film wordt gebaseerd op een nieuw script van Holly en is dus geen remake van de klassieker 'Bonnie en Clyde' uit 1967 waarin Faye Dunaway en Warren Beatty de hoofdrollen speelden. Holly schreef het script nadat ze oude artikelen over het criminele paar uit de jaren dertig vond in een verlaten huis dat eigendom is van haar familie.

De 21-jarige Duff is bekend van de jeugdserie Lizzy McGuire en de daarop gebaseerde film 'The Lizzy McGuire movie'. Ze speelde ook in films als 'A Cinderella story' en 'War inc.' en scoorde als zangeres hits met 'From yesterday' en 'Come clean'. Eerder deze maand werd bekend dat ze de hoofdrol gaat spelen in de nieuwe komische advocatenserie Barely Legal.

De 24-jarige Zegers speelde onder meer in de films 'Air Bud' (1997), 'Dawn of the dead' (2004) en 'Transamerica' (2005).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen