Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mandy Moore en Ryan Adams verloofd

Shownieuws

Mandy Moore en Ryan Adams hebben zich verloofd. De 24-jarige zangeres en actrice en de 34-jarige muzikant hebben ruim een jaar een relatie met elkaar.

(Novum/AP) - Mandy Moore en Ryan Adams gaan trouwen. Dat heeft een woordvoerder van de artiesten bevestigd. Wanneer en waar de twee elkaar het jawoord zullen geven, is niet bekendgemaakt.

De 24-jarige Moore en de 34-jarige Adams gaan sinds december 2007 met elkaar. Afgelopen zomer waren ze even uit elkaar. Adams weet dit aan de media-aandacht voor zijn relatie met Moore en gaf ook de bijbehorende paparazzi de schuld daarvan. "Ik vind fotografen beangstigend en wil gewoon een zo normaal mogelijk leven leiden."

Mandy Moore scoorde in Amerika bescheiden hits met haar nummers 'Candy' en 'I wanna be with you'. In Nederland staat ze vooral bekend als actrice. Ze speelde onder meer naast Robin Williams in 'License to wed' en met Diane Keaton in 'Because I said so'. Singer-songwriter Adams heeft negen albums op zijn naam staan, onder meer met de band Whiskeytown.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen