Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ashlee Simpson verdedigt aangekomen zus Jessica

Shownieuws

Ashlee Simpson vindt het belachelijk dat de media aandacht hebben besteed aan het toegenomen gewicht van haar zus Jessica. "Ik vind de berichten walgelijk."

Ashlee Simpson vindt het belachelijk dat media wereldwijd aandacht hebben besteed aan het toegenomen gewicht van haar zus Jessica. Dat schrijft de 24-jarige zangeres, die onlangs moeder werd van zoontje Bronx, op haar weblog. "Ik vind de berichten over het gewicht van mijn zus walgelijk."

Eerder deze week verschenen foto's van een optreden dat Jessica afgelopen weekeinde gaf tijdens een evenement van een radiostation in Florida. Op de plaatjes was duidelijk te zien dat de 28-jarige blondine de laatste tijd wat kilo's is aangekomen. Dit resulteerde in koppen als 'De nieuwe vette look van Jessica Simpson'.

Ashlee Simpson begrijpt niets van de kritiek. "Vrouwen komen in alle vormen en maten. En er zou geen andere standaard moeten gelden alleen omdat je bekend bent", vindt ze. "Hoe kunnen tienermeisjes respect en liefde voor zichzelf opbouwen in een omgeving waarin een maatje 36 al voor kritiek zorgt? Kunnen we ons nu alsjeblieft richten op de dingen die er echt toe doen?"

[Novum]

Gerelateerde Artikelen