Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'The sound of music' naar België

Shownieuws

'The sound of music' is dit najaar in België te zien. De Nederlandstalige musical staat in september en oktober in de Stadsschouwburg van Antwerpen.

De Nederlandstalige versie van de musical 'The sound of music' is dit najaar in België te zien. Dat meldt Efteling Theaterproducties, dat de musical produceert in samenwerking met Albert Verlinde en Roel Vente. De productie, die nog tot en met april in Theater De Efteling in Kaatsheuvel staat, is in september en oktober te zien in de Stadsschouwburg van Antwerpen.

Hoewel een groot deel van de cast en crew dezelfde blijft, wordt Wieneke Remmers vervangen, die een hoofdrol heeft als Maria. Haar vervangster zal worden gezocht in de televisieshow Op zoek naar Maria. Deze zoektocht, die vanaf 25 maart bij de Vlaamse zender VTM te zien zal zijn, wordt gepresenteerd door Clouseau-zanger Koen Wauters. Albert Verlinde neemt plaats in de jury.

'The sound of music' ging eind september in première in De Efteling. Ruim een maand later waren er al honderdduizend kaarten voor de voorstelling verkocht. De musical vertelt het verhaal van de jonge non Maria die het klooster verlaat om als kindermeisje te werken en in het huis van kapitein Von Trapp en zijn zeven kinderen terechtkomt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen