Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Katie Holmes geraakt door roddels over dochter

Shownieuws

Katie Holmes heeft veel last gehad van de roddels over haar dochtertje Suri. "Genoeg is genoeg", blikt ze terug in het Amerikaanse modetijdschrift Glamour.

Katie Holmes heeft veel last gehad van de roddels die rond de geboorte van haar dochtertje Suri de ronde deden. "Genoeg is genoeg", zegt ze daarover in het Amerikaanse modetijdschrift Glamour.

Zo ging het gerucht dat het inmiddels 2-jarige dochtertje van de Hollywood-actrice helemaal niet bestond. "Het waren vreselijke dingen om over een kind te zeggen", blikt de vrouw van acteur Tom Cruise terug.

Ondanks de kalmerende woorden van haar man, voelde ze de sterke drang om voor haar dochter op te komen. "Mijn eigen moeder is erg sterk, en als iemand ooit zoiets over mij zo zeggen, dan zou ik zoiets hebben van: het is wel mijn familie hoor", aldus de 30-jarige actrice, die onder meer te zien was in films als 'Batman begins' en 'The gift'.

Hoewel de 46-jarige Cruise eind vorig jaar nog liet weten tien kinderen te willen, zijn ook de geruchten over een tweede zwangerschap volgens Holmes compleet uit de lucht gegrepen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen