Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Gilmore Girl' doet licht uit bij ER

Shownieuws

Gilmore Girls-actrice Alexis Bledel krijgt een rol in de laatste aflevering van ER. De finale van de ziekenhuisserie is in Amerika op 12 april te zien.

Alexis Bledel krijgt een rol in de laatste aflevering van ziekenhuisserie ER. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People. De 27-jarige actrice was in 2007 voor het laatst op televisie te zien in de finale van de serie Gilmore Girls, waarin ze zeven jaar lang de rol van dochter Rory speelde.

Bledel, die speelde in films als 'Sin city' en 'The sisterhood of the traveling pants', zal in de ER-aflevering te zien zijn als de nieuwe co-assistent Julia Wise. Eerder werd al bekend dat Susan Sarandon een gastrol speelt in de laatste aflevering. Ook keren oud-hoofdrolspelers George Clooney, Julianna Marguiles, Anthony Edwards en Noah Wyle terug.

ER, over het wel en wee van eerste hulpartsen van een ziekenhuis in Chicago, ging in 1994 van start en is inmiddels toe aan het vijftiende seizoen. De laatste aflevering van de laatste reeks wordt in de Verenigde Staten op 12 april uitgezonden. Het is nog onduidelijk wanneer het laatste seizoen van ER in Nederland te zien zal zijn. Momenteel wordt door de Avro het dertiende seizoen uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen