Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pink vertoont acrobatische kunsten in Ahoy

Shownieuws

De Amerikaanse zangeres Pink heeft zich zaterdagavond van haar lenige kant laten zien. Ze voerde hoog boven het podium salto's uit in de Rotterdamse hal Ahoy.

De Amerikaanse zangeres Pink heeft zich zaterdagavond van haar lenige kant laten zien bij haar concert in de Rotterdamse muziekhal Ahoy. Tijdens het nummer 'Sober' werd ze met haar middel aan een elastiek vastgemaakt en voerde ze, samen met een acrobaat, hoog boven het podium salto's uit.

Pink bracht in Ahoy niet alleen eigen nummers als 'Just like a pill', 'Who knew', 'So what' en 'Bad influence' ten gehore, maar zong ook covers als 'Bohemian Rhapsody' van Queen en 'Crazy' van Gnarls Barkley. Het podium was in het kader van haar Funhouse-tournee omgetoverd tot een carrousel, inclusief draaimolenpaarden.

Ook tijdens haar toegift 'Get the party started' bleef Pink, die zondag ook nog een concert geeft in Ahoy, niet met haar beide benen op de grond. Net als eerder op de avond werd ze de lucht in gehesen en maakte behalve salto's ook een vrije val richting publiek vanuit de lucht. Ze sloot haar concert af met 'Glitter in the air', een nummer van haar nieuwste album 'Funhouse'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen