Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lily Allen haalt uit naar New York Times

Shownieuws

Lily Allen heeft op haar weblog uitgehaald naar de New York Times. Ze is boos omdat de krant foto's van haar huis heeft doorverkocht aan het tijdschrift OK!.

Lily Allen heeft op haar weblog uitgehaald naar de New York Times. De Britse zangeres is boos omdat de prestigieuze Amerikaanse krant foto's van haar huis heeft doorverkocht aan de Britse editie van het tijdschrift OK!. Ze noemt het dagblad 'goedkoop en walgelijk'.

De foto's van Allen in haar Londense appartement verschenen oorspronkelijk bij een interview dat begin deze maand in de New York Times stond. De artieste schrijft op haar blog dat ze speciaal voor de krant een uitzondering maakte op haar regel geen fotografen toe te laten tot haar huis. "Ik doe dat normaal niet, maar dit leken me speciale omstandigheden. De New York Times is tenslotte een van de meeste gerespecteerde kranten ter wereld."

Ze verklaart dan ook ondersteboven te zijn geweest toen bleek dat de foto's twee weken later ook in de Britse OK! stonden. Ze wilde niet dat de foto's in Groot-Brittannië verschenen en al helemaal niet in een tabloid als OK!. "Ik dacht dat ik doodging. Ik moest echt huilen. Zes foto's van mijn huis die iedereen kon zien en een verzonnen interview dat heel misleidend was", zegt de zangeres.

Of Allen stappen gaat ondernemen tegen de New York Times heeft ze niet bekendgemaakt. Van OK! heeft ze inmiddels verontschuldigingen ontvangen via een excuusbrief in het blad en op de website.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen