Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ed McMahon op intensive care

Shownieuws

Ed McMahon, de voormalige sidekick van Tonight Show-presentator Johnny Carson, ligt op de ic van een ziekenhuis in Los Angeles. Hij zou botkanker hebben.

(Novum/AP) - Ed McMahon, de voormalige sidekick van Tonight Show-presentator Johnny Carson, ligt op de intensive care van een ziekenhuis in Los Angeles. Dat heeft de woordvoerder van de televisiepersoonlijkheid laten weten.

Volgens een bron van het Amerikaanse persbureau AP lijdt Carson aan botkanker, maar de woordvoerder wilde dat niet bevestigen. De zegsman liet wel weten dat de 85-jarige McMahon al enkele weken in het ziekenhuis ligt, waar hij wordt behandeld aan 'een longontsteking en andere klachten'. Over de aard van deze klachten wilde hij alleen kwijt dat ze ernstig zijn. "Maar we houden hoop."

McMahon was vanaf 1962 de sidekick bij de Tonight Show, tot het pensioen van Johnny Carson in 1992. Zijn vaste aankondiging 'Here's Johnny!' aan het begin van de show is een begrip geworden in Amerika. Behalve aangever van Carson, die in 2005 overleed, is McMahon acteur. Hij speelde onder meer bijrollen in de films 'Fun with Dick and Jane' en 'Just write' en in de tv-serie The Tom Show met Tom Arnold.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen