Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Negende nummer 1-hit voor Jan Smit

Shownieuws

Jan Smit scoort met 'Je naam in de sterren' zijn negende nummer 1-hit in de Single Top 100. André van Duin zakt dankzij Smit naar de tweede plaats.

Jan Smit heeft met zijn single 'Je naam in de sterren' zijn negende nummer 1-hit in de Single Top 100 gescoord. Het lied van de Volendammer verdringt maandag 'De balletjes van de koningin' van André van Duin van de hoogste positie in de hitparade. De roodharige komiek zakt een plekje.

Nederlandse artiesten doen het goed. Behalve Smit en Van Duin bestijgt de 15-jarige Jordy van Loon de hitladder weer met een remix van zijn single 'Verliefdheid'. Stond hij deze week nog op nummer negen, volgende week stijgt hij door naar de zesde plaats. De Toppers debuteren met hun Songfestivallied 'Shine' op twaalf.

Ook in de nieuwe albumlijst is er succes voor het Nederlandse product. Nick en Simon behouden met hun album 'Luister' de koppositie. Maar het duo wordt op de voet gevolgd door musicalster Freek Bartels en zijn collega's met de soundtrack van 'Joseph and the amazing technicolor dreamcoat'. Het album komt nieuw binnen op de tweede plaats.

De 22-jarige Nederlandse trompettist Colin Benders, beter bekend als Kyteman, komt met zijn hiphoporkest en hun debuutalbum 'The hermit sessions' binnen op nummer elf in de Album Top 100. Op 5 juli staat Kyteman in het voorprogramma van Anouk in het Westerpark in Amsterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen