Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Topmodel Gisele Bündchen getrouwd

Shownieuws

Het topmodel Gisele Bündchen en American-footballspeler Tom Brady zijn donderdag getrouwd. Het stel trouwden tijdens een besloten ceremonie in Californië.

Het Braziliaanse topmodel Gisele Bündchen en American footballspeler Tom Brady zijn donderdag in het huwelijksbootje gestapt. De twee gaven elkaar het jawoord tijdens een besloten ceremonie in een kerk in het Californische Santa Monica, melden bronnen aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Na de plechtigheid vertrok het kersverse echtpaar met de genodigden naar hun huis voor een kleine bijeenkomst. Onder de aanwezigen was ook het 1-jarige zoontje van Brady, John Edward Thomas.

Het 28-jarige model en de 31-jarige Brady ontkenden eind december nog alle geruchten over een op handen zijnd huwelijk, om zich in januari te verloven. Voor beiden is het hun eerste huwelijk. Wel had Brady, die quarterback is bij de New England Patriots, lange tijd een relatie met actrice Bridget Moynahan. Hij verliet haar uiteindelijk voor Bündchen. Kort daarop beviel Moynahan van hun zoon, John Edward Thomas.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen