Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Winehouse naar huis na vrijkomen man'

Shownieuws

Amy Winehouse keert volgende week terug naar Londen vanaf Saint Lucia. Ze wil zich namelijk verzoenen met haar man Blake Fielder-Civil, meldt The Sun.

Amy Winehouse keert volgende week terug naar Londen vanaf het Caribische eiland Saint Lucia, waar ze de afgelopen maanden vakantie heeft gevierd. Ze wil zich namelijk verzoenen met haar man Blake Fielder-Civil. Dat zei een bekende van de Engelse zangeres tegen de Britse krant The Sun.

Fielder-Civil, die van Winehouse wil scheiden, werd woensdag vrijgelaten uit een gevangenis in het Britse Suffolk. Daar zat hij vast voor de mishandeling van een barman en de poging die via omkoping te verdoezelen. Hij moet nu verplicht gaan afkicken.

Winehouse hoorde pas laat van de vrijlating van haar echtgenoot. "Ze wil hem heel graag weer zien en hun problemen uitpraten. Ze houdt nog steeds van hem", werd de bron van The Sun geciteerd.

Of de lijmpoging van Winehouse een kans van slagen heeft, moet worden afgewacht. "De scheidingsplannen zijn niet van de baan, maar ik weet ook niet wat er gaat gebeuren", zei Fielder-Civil woensdag na zijn vrijlating. "Ik vind het vooral fijn nu weer op vrije voeten te zijn. Ik ga nu eerst afkicken." Al eerder kwam Fielder-Civil tijdelijk vrij om van zijn drugsverslaving af te komen, maar dat lukte hem niet, waarop hij terug moest naar de gevangenis.

Fielder-Civil zou van de zangeres willen scheiden omdat ze zich tijdens haar vakantie op Saint Lucia met andere mannen inliet. Het stel trouwde in mei 2007.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen