Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kevin Federline wil kinderkleding ontwerpen

Shownieuws

Kevin Federline heeft plannen voor een kinderkledinglijn. De vader van de twee zoontjes van Britney Spears is in gesprek met kledingmagnaat Gerard Guez.

Kevin Federline heeft plannen voor een kinderkledinglijn. Dat vertelt hij aan het Amerikaanse modevakblad Women's Wear Daily. De vader van de twee zoontjes van Britney Spears is in gesprek met kledingmagnaat Gerard Guez, de oprichter van de Tarrant Apparel Group, waar meerdere merken onder vallen.

Federline vindt het belangrijk dat kinderkleding betaalbaar is. "Ik wil een kwaliteitsproduct voor kinderen maken, maar ik wil voorkomen dat ouders 500 dollar of zoiets belachelijks betalen voor een spijkerbroek", zei hij. "Als je zo'n dure broek voor je kind koopt en ze spelen in de modder, dan ben je je geld kwijt."

De 30-jarige Federline, die van oorsprong achtergronddanser is, werd in 2004 bij een groot publiek bekend door zijn huwelijk met Spears. Het stel, dat eind 2006 uit elkaar ging, kreeg twee kinderen: Sean Preston (3) en Jayden James (2). Federline heeft ook nog dochter Kori (6) en zoon Kaleb (4) met actrice Shar Jackson.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen