Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Morgan Freeman aangeklaagd voor ongeluk

Shownieuws

Morgan Freeman is aangeklaagd door de vrouw die naast hem in de auto zat toen hij in augustus een ongeluk kreeg. Ze beschuldigt de acteur van nalatigheid.

(Novum/AP) - Morgan Freeman is aangeklaagd door de vrouw die naast hem in de auto zat toen hij in augustus een auto-ongeluk veroorzaakte. Demaris Meyer beschuldigt de acteur van nalatigheid en eist een onbekend bedrag aan schadevergoeding. Met het bedrag zou ze onder meer haar medische kosten willen dekken.

Meyer claimt nog steeds de gevolgen te ondervinden van het ongeluk, waarbij ze onder meer haar linkerpols en haar rechterschouderblad brak. "Het ongeluk en de nasleep hebben mijn leven totaal overhoop gegooid", zei ze woensdag tijdens een persconferentie. "Ik heb een paar maanden niet voor mezelf kunnen zorgen. Ik kon niet werken en heb nog steeds lichamelijke en psychische klachten door het ongeluk."

De directiesecretaresse verklaarde ook erg veel last te hebben gehad van de suggestie in de media dat zij de minnares was van de 71-jarige acteur. Dit verhaal kwam in de wereld doordat een woordvoerder van Freeman enkele dagen na het ongeval bekendmaakte dat de acteur en zijn vrouw na 24 jaar gingen scheiden.

De 48-jarige Meyer ontkent echter dat ze een verhouding had met de acteur. "Ik ben neergezet als 'de andere vrouw' en ben ervan beschuldigd het huwelijk van meneer Freeman kapot te hebben gemaakt. Niet is minder waar", verklaarde ze. "Ik heb gehoopt en gebeden dat meneer Freeman of de mensen om hem heen dit zouden ontkrachten en mijn naam zouden zuiveren, maar dat is niet gebeurd."

Volgens de vrouw had ze Freeman pas op de avond van het ongeluk voor het eerst ontmoet op een feestje. De acteur zou haar hebben aangeboden om te logeren in een van de drie huizen op zijn landgoed, zodat ze niet alleen naar huis hoefde. Op weg naar de woning van de acteur raakte zijn auto van de weg en belandde in een greppel. Volgens Meyer zou Freeman, die onder meer zijn arm en elleboog brak bij de crash, niet goed hebben opgelet en veel te hard hebben gereden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen