Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex van Hugh Hefner weer vrijgezel

Shownieuws

Holly Madison en illusionist Chris Angel zijn uit elkaar. Ze werden in oktober voor het eerst samen gezien, vlak nadat Madison Playboy-baas Hugh Hefner verliet.

Holly Madison, een ex-vriendin van Hugh Hefner, is niet langer samen met illusionist Chris Angel. Dat heeft hun woordvoerder bevestigd tegenover het Amerikaanse tijdschrift People. "Ze zijn geen koppel meer. Maar ze blijven goede vrienden en wensen elkaar het allerbeste."

De 41-jarige Angel en de 29-jarige Madison werden in oktober voor het eerst samen gezien. De blondine had toen net de Playboy Mansion verlaten, waar ze jarenlang woonde als een van de vaste vriendinnen van de 82-jarige Playboy-baas Hefner. De geruchten dat Madison al met Angel ging toen ze ook nog iets met Hefner had, zijn nooit bevestigd.

Het onconventionele huishouden van Madison, Hefner en zijn twee andere vriendinnen -inmiddels ex-vriendinnen- Bridget Marquardt en Kendra Wilkinson, was het onderwerp van de realityserie Girls Next Door, dat ook bekendstaat als 'Girls of the Playboy Mansion'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen