Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Straatverbod ex-manager Spears verlengd

Shownieuws

Het straatverbod van de ex-manager en ex-vriend van Britney Spears is voorlopig verlengd. Op 1 april wordt besloten of dit voor langere tijd zal zijn.

(Novum/AP) - Het straatverbod van Sam Lutfi en Adnan Ghalib, de ex-manager en ex-vriend van Britney Spears, is woensdag voorlopig verlengd door een rechter in Los Angeles. Op 1 april wordt besloten of de contactverboden, die eind januari werden ingesteld, voor langere tijd worden verlengd.

Ook een voormalig advocaat van de zangeres, Jon Eardley, moet voorlopig nog uit de buurt blijven van de zangeres. De mannen worden er door de vader van de 27-jarige Spears van beschuldigd de curatele te willen verstoren die hem vorig jaar is toegewezen en waarmee hij controle heeft over de financiën van zijn dochter.

De mannen zouden regelmatig contact met Britney hebben geprobeerd te zoeken. Ze zouden onder meer getracht hebben via haar kapster contact met haar te krijgen. Deze Roberta Romero verklaarde woensdag in de rechtbank dat Lutfi haar sms'jes stuurde waarin hij aankondigde Britney te willen 'bevrijden', en vroeg om deze boodschap door te geven aan haar beroemde cliënte.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen