Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paul de Leeuw stopt met column Varagids

Shownieuws

Paul de Leeuw stopt met zijn column voor de Varagids. Hij vindt dat hij het niet meer kan combineren met zijn werk als directeur van zijn tv-bedrijf E.V.A.

Paul de Leeuw stopt met zijn column voor de Varagids. De presentator en programmamaker vindt dat hij het niet meer kan combineren met zijn werk als creatief directeur van zijn productiebedrijf En Vele Anderen. Dit maakt de Vara woensdag bekend.

In zijn column heeft De Leeuw vaak kritiek op diverse tv-programma's en volgens de Vara zit hij in zijn huidige functie bij E.V.A.-tv te vaak met mensen om de tafel bij wie hij zich eerst moet verantwoorden voor wat hij over hen schreef in zijn column. Paul is van mening dat een tv-criticus nu eenmaal niet zo onafhankelijk is als hij achter de schermen betrokken is bij talloze tv-programma's.

De redactie van de Varagids kan zich volkomen vinden in het standpunt van de 46-jarige programmamaker. Incidenteel gaat Paul nog wel schrijven voor de gids. Er wordt nog gezocht naar een vorm en invalshoek.

Eerder deze week liet De Leeuw weten, na vier seizoenen, ook te stoppen met Ranking the Stars bij BNN, omdat hij zich meer wil concentreren op het produceren van programma's.

De gids met de afscheidscolumn van Paul de Leeuw ligt op 17 februari in de winkel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen