Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michelle Obama op cover van Vogue

Shownieuws

Michelle Obama staat in maart op de cover van het Amerikaanse modeblad Vogue. De vrouw van de Amerikaanse president is te zien in een jurk van Jason Wu.

(Novum/AP) - Michelle Obama staat in maart op de cover van het Amerikaanse modeblad Vogue. De vrouw van de Amerikaanse president Barack Obama is hierop te zien in een jurk van ontwerper Jason Wu.

Michelle Obama, die wordt gezien als de meest modebewuste presidentsvrouw sinds Jackie Kennedy, is pas de tweede First Lady die op de voorkant van het befaamde tijdschrift prijkt. Ze is veel bezig met haar uiterlijk, maar vindt het wel belangrijk dat haar kleding praktisch is, vertelde ze aan Vogue. "Uiteindelijk is er altijd wel iemand die je kleding niet leuk vindt. Mensen hebben nu eenmaal verschillende smaken."

Doorgaans bepalen redacteuren van Vogue de kledingkeuze van hun covermodellen. Obama was echter een uitzondering. Volgens een redacteur van het blad heeft ze geen hulp nodig bij haar kledingkeuzes. "Ze houdt van mode en weet zelf wat goed voor haar is."

De kersverse First Lady koos outfits van ontwerpers van wie zij eerder kleding droeg. Behalve in kleding van Wu -die haar kleedde voor de inauguratie vorige maand- is ze onder meer te zien in kleding van Narcisco Rodriguez. Deze ontwerper kleedde haar op de avond van de presidentsverkiezingen, 4 november.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen